Emekli-Sen Şube Başkanı: Yarın iktidarı 'emekli' edeceğiz, çözüm DEM Parti

Emekli-Sen Wan Şube Başkanı Timur Sayyiğit, "Bizi yok sayanı biz de yarın ders vererek emekli edeceğiz. Çözüm DEM Parti'de" dedi.

Kurdistan ve Türkiye'de başta emekliler olmak üzere milyonlarca insanı açlığa mahkûm eden AKP-MHP iktidarına tepkiler çığ gibi büyüyor. İktidara tepki gösteren Emekli-Sen Wan Şube Başkanı Timur Sayyigit, 31 Mart'ta iktidara gereken cevabı sandıkta vereceklerini söyledi.

İktidar her zaman yaptığı gibi seçim öncesi emeklileri kandırmaya çalıştığını söyleyen Sayyigit, "Daha düne kadar 'Emekli maaşlarına zam yaparsak çalışanların bile maaşlarını veremez duruma düşeriz' deyip insanlar arasında ikilik yaratmaya çalışıyorlardı. Biz emeklileri yok sayanı biz de 31 Mart'ta iyi bir ders vererek 'emekli" edeceğiz" dedi.

'ÇÖZÜM DEM PARTİ'DE'

Milyonlarca emekliye çağrıda bulunan Sayyigit, şöyle konuştu: "Biz sadaka istemiyoruz, yıllarca peşin ödediğimiz primimizin karşılığını istiyoruz. Onun için taksit taksit, sadaka verir gibi ücret veren iktidara biz emekliler seçim günü gücümüzü gösterelim. Adalet ve hukukla çözülmeyecek sorun yoktur. DEM Parti'nin adalet ve hukuka önem verdiği için emeklilerin sorununa çözüm getireceğine inanıyoruz. Sendika olarak DEM Parti'den beklentimiz vardır" şeklinde konuştu.